Jenny Albinsson har arbetat på InQuire sedan 2012. Idag är hon en Process Developer.

Vad gör en Process Developer?

– Enkelt förklarat så ansvarar jag för löpande förbättringar för vår dryckeslogistik. Jag deltar i kartläggningar och kravställningar för processer och systemutveckling. Ser till att allt är korrekt och effektivt.

Du började 2012. Har du arbetat med något mer på InQuire?

Jag började i den operativa driften för dryckeslogistiken. Sedan var jag med och satte upp driften för Elgiganten. På den tiden var InQuire små så jag fick göra det mesta. Efter det började jag med taktisk planering för dryckerna. Jag satte planer och scheman för våra leveranser. Både löpande och för stora högtider som jul, nyår, påsk och midsommar. Då gäller det att leveranserna är planerade noggrant. I början var jag själv, men innan jag började som Process Developer var jag Head of Tactical Planning där jag ledde ett team. Så det går bra att utvecklas internt på InQuire, vilket jag uppskattar.

Varför trivs du så bra på InQuire?

Jag har väldigt bra kollegor. Vi är ett härligt team med skön atmosfär. Eftersom jag varit med så många år känner jag mig som en del av företaget och har alltid kunnat ha en bra dialog med alla.