Pressmeddelande

Game-changing Center, öppet hus i hub för framtidens logistik i Lidköping

– Vi har fått frågor från nyfikna Lidköpingsbor om vad det egentligen är som händer innanför väggarna i den gamla industrilokalen på Strandgatan. Så nu bjuder vi in till öppet hus på Game-changing Center.

Björn Paulsson är tillsammans med Øystein Rønningen ägare av logistikbolaget InQuire som just flyttat in i sitt nya moderna kontor på Game-changing Center. Björn och Øystein driver även Game-changing Center.

– Tanken är att centret ska utvecklas till en hub för utvecklingen av framtidens logistik. Vi vill erbjuda innovatörer, entreprenörer och nytänkare kring hållbara leveranser och transporter, en mötesplats för inspiration, seminarier och tankeutbyte, menar Øystein.

– Och alltid med full transparens, fyller Björn i. Hos oss ska man våga dela sina tankar. Här ska man inte mötas som konkurrenter, utan som kreatörer. Sen kan man åka hem och göra affärer av de bästa idéerna som konkurrenter.

Andra bolag som redan har sina kontor och tankesmedjor i Game-changing Center är Sicopa, BEV-R och Truck Trust.

Lördagen den 13 maj mellan 11–14 bjuds allmänheten in till Öppet hus till Game-changing Center på Strandgatan 40 i Lidköping.