Ny Business Developer på InQuire

InQuire samarbetspartners är i branscher med snabba förändringar och höga krav till utveckling. Det är viktigt att vi inte går i gamla spår, men alltid frågar om det finns en annan väg, andra lösningar.

Vi på InQuire drivs av lust och jakten på leveranslösningar som förbättrar såväl lönsamhet som leveranskvalitet och hållbarhet. Nu har vi valt att stärka teamet med en senior resurs som inte är skolad i transport- eller logistikvärlden och som kan ta med andra erfarenheter och idéer i vår jakt på den bästa leveransen. Så till vårt affärsutvecklingsteam har vi nu fått ytterligare ett tillskott, nämligen Jesper Lundqvist.

Jesper Lundqvist, Business Developer

De senaste åtta åren har Jesper arbetat för Novarto, ett bulgariskt mjukvarukonsult-företag. Novarto’s huvudsakliga fokus var kundanpassning och implementation av e-handelslösningar för stora företag runt om i världen, men också egen produktutveckling i form av appar och programvaror. Som Country Manager där var han ansvarig för verksamheten i Sverige och var med och byggde upp ett företag med ett 20-tal utvecklare och projektledare från scratch.

Genom hela sin karriär har Jesper haft en röd tråd i teknik, försäljning, marknadsföring och management.

Varmt välkommen till InQuire, Jesper Lundqvist, som ny Business Developer hos oss!

TEXT: Katarina Strand, InQuire
FOTO: Daniel Strandroth, Strandroths fotografi

För mer information, vänligen kontakta:

Jesper Lundqvist
Business Developer – InQuire
+46 (0) )766 44 06 47

Øystein Rønningen
CCO – InQuire
+46 (0) 707 64 02 70