Vi växer med de vassaste

Tycker du att dagens logistik och leveransservice lämnar en del övrigt att önska? Att kunder och konsumenter borde få mer att säga till om avseende när, var och hur de får sina leveranser? Har du idéer och kunskap om hur det borde förändras? Bra, då tycker vi att du mailar oss ditt cv och tankar kring varför du vill arbeta med Sveriges vassaste logistiker. Tillsammans med oss kan du få vara med att utveckla världens bästa leveranser.

Jenny Albinsson har arbetat på InQuire sedan 2012. Idag är hon en Process Developer.

Vad gör en Process Developer?

– Enkelt förklarat så ansvarar jag för löpande förbättringar för vår dryckeslogistik. Jag deltar i kartläggningar och kravställningar för processer och systemutveckling. Ser till att allt är korrekt och effektivt.

Du började 2012. Har du arbetat med något mer på InQuire?

Jag började i den operativa driften för dryckeslogistiken. Sedan var jag med och satte upp driften för Elgiganten. På den tiden var InQuire små så jag fick göra det mesta. Efter det började jag med taktisk planering för dryckerna. Jag satte planer och scheman för våra leveranser. Både löpande och för stora högtider som jul, nyår, påsk och midsommar. Då gäller det att leveranserna är planerade noggrant. I början var jag själv, men innan jag började som Process Developer var jag Head of Tactical Planning där jag ledde ett team. Så det går bra att utvecklas internt på InQuire, vilket jag uppskattar.

Varför trivs du så bra på InQuire?

Jag har väldigt bra kollegor. Vi är ett härligt team med skön atmosfär. Eftersom jag varit med så många år känner jag mig som en del av företaget och har alltid kunnat ha en bra dialog med alla.

Jennifer Lång började på InQuire i februari 2022 och arbetar med den operativa driften.

Vad var det som lockade med InQuire?

Jag ville hitta ett jobb där jag kände att jag kunde se en framtid och utveckling. Det skulle inte bara vara ett jobb. När jag läste om InQuire blev jag nyfiken både på dem och på logistik. Man tar för givet att allt i affärerna ska finnas där, men tänker sällan på hur varorna kommer dit. Men utan logistik funkar ingenting. Jag är väldigt glad att jag sökte till InQuire. Här finns verkligen möjligheter att utvecklas.

Hur ser arbetet ut i den operativa driften?

Jag arbetar med logistik för drycker. Det är bland annat mitt team som ser till dryckerna kommer fram till restauranger och systembolag. Vi hanterar planeringen där vi tar hand om ordrar och planerar ut dem på bilarna.

Varför trivs du så bra på InQuire?

Det är den enorma gemenskapen. Vi är väldigt bra på att hjälpa varandra. Det är aldrig några problem med att fråga någon. Alla är trevliga, drivna, lösningsfokuserade och vill framåt. Sedan är det väldigt mycket skratt.

Vad är roligast på jobbet?

Att varje dag få känna att man gör nytta. Att jag skapar något och får saker att hända. Jag ser till att varor kommer från punkt a till punkt b. Och är det något problem så löser vi tillsammans. Ibland med lösningar jag kan vara riktigt stolt över.