Pressmeddelande

Björn Paulsson ny VD för InQuire

– Vi har blivit dubbelt så många medarbetare på ett år och vi ser stora möjligheter i utvecklingen av vår verksamhets hjärta, logistik- och leveranskonceptet IQPL. Därför har vi gjort en organisationsförändring som gynnar både kunderna och oss, säger InQuires nye vd Björn Paulsson, delägare och tidigare Head of Procurement på företaget.

InQuire har haft god tillväxt de senaste åren. Man har även sett hur de metoder, system och processer i IQPL – Intelligent Partner of Logistics – har en fortsatt stor utvecklingspotential. Därför har man tagit beslutet att låta Christer Strand, delägare och vd sedan InQuire grundades för 10 år sedan samt visionären bakom IQPL, att helt fokusera på att utveckla generation 6 av IQPL.

– När jag drog igång InQuire tillsammans med Björn för 10 år sedan förstod jag att vi hade något väldigt speciellt att erbjuda. I takt med att hållbar logistik och leveranstjänster utifrån människors behov har blivit en affärskritisk del för företag, upptäcker idag fler och fler vad IQPL kan betyda för dem. Därför kommer jag fokusera på konceptets utveckling, säger Christer Strand.

– Christer har ett unikt och visionärt sätt att se på logistik. Att frigöra den kraften för att utveckla IQPL, samtidigt som han kan hjälpa våra kunder att se hur deras logistik ska fungera om fem och tio år, kommer att göra InQuire ännu bättre. Själv ser jag fram emot att driva bolaget och göra den operativa driften så effektiv som möjlig för våra kunder. Med Christer som styrelseordförande och konceptutvecklare är vi rustade för nya stora uppdrag och kunder, avslutar Björn Paulsson.

För vidare information kontakta:

Christer Strand
Konceptutvecklare/Partner – InQuire
+46 (0)708 47 68 55

Björn Paulsson
vd/Partner – InQuire
+46 (0)732 80 10 17