Välkommen till vår nya sajt!

Välkommen till ”nya” Inquire. Vi har gjort om oss och fräschat till vår hemsida samt anlitat lite proffs som skriver om sådant som intresserar oss och förhoppningsvis även alla er därute.

Varför då, kanske du undrar? Vi känner att vi nu har kommit en god bit på väg i vår resa att bli en modern utvecklingspartner inom transport för nordens mest framgångsrika företag.

Hittills i år har vi satt upp en ny lösning för duktiga Åbro’s import av vin och export av öl. Vi har även kämpat med att få upp en bra lösning för restaurangleveranser av alkohol för vår nya kund DLP och vi har hjälpt Skanlog/Trebuchet med sin lagerflytt. Vi har nya uppdrag för Swedish Match och vi växer hela tiden med utökat ansvar för snabbfotade Elgiganten. Känns också kul att framgångsrika Kopparbergs Bryggeri gav oss ett förnyat förtroende.

Vi har sammantaget arbetat mycket hårt med att utveckla och uppgradera alla våra IT system och olika kundlösningar. Nu kändes det dags att även låta vår kommunikation i form av hemsida och nyhetsbrev att få sig ett litet ansiktslyft.

Själva är vi fortsatt unga och helt utan behov av ansiktslyftning ;-)

Ha en fantastiskt skön midsommar, så hörs vi!

Janne, Christer och Björn

Drönartransporter spås snart bli vardag Hur fraktas drycken till midsommar?