Nu söker vi OPC medarbetare logistik

InQuire AB är en utvecklingspartner som hjälper sina uppdragsgivare att hålla sina löften. Varje dag arbetar vi med företag som är duktiga och framgångsrika inom sitt område. Där tillför InQuire kompetens, verktyg och förmågor som bidrar till en effektivare logistik. 

En medarbetare på InQuire bör känna igen sig i nedan ”manifest”:

”Vi tänker, lever och andas logistik. En del kallar oss passionerade. Det gör oss stolta. Vi drivs av lust och jakten på lösningar där varuägande företag får en logistik som förbättrar såväl lönsamhet som leveranskvalitet och miljö. Vi ser utmaningar i logistikens alla flöden. Ställer oss alltid frågan: Är detta flöde verkligen optimalt? Borde det inte kunna justeras? Därför är vi aldrig nöjda. Alltid på väg. Vi kallar det för THE INQUIRE WAY.” 

Arbetsuppgifterna som OPC-medarbetare består av orderplanering och övervakning av transportflöden. Du styr och planerar våra kunders leveranser av varor i gränsöverskridande transporter, nationella och internationella full- och partloads samt distribution till slutmottagare. 
Som medarbetare på InQuire förväntas du arbeta målinriktat för att organisationen ska präglas av arbetsglädje, effektivitet och kontinuerlig utveckling. 

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och dina kunskaper i IT-system. Om du har kunskap inom logistik och transportlösningar är det meriterande. 

Tjänsten är en visstidsansällning på 100 % med startdatum 2016-05-23 - 2016-08-31.

Arbetstider- schemaläggning måndag-söndag 40 timmar/vecka.

Vill du bli en av oss på INQUIRE? Välkommen att skicka in din ansökan till Din Personalavdelning. Om du har frågor kring tjänsten kontaktar du Operation Manager Björn Paulsson, 0732-80 10 17.

Glad Påsk InQuire-atleten redan en vinnarmaskin