InQuire nominerade till hållbarhetspris

Den 11 november går Lidköpingsgalan av stapeln och InQuire är nominerade av Lidköpings kommun till företagspris för hållbar utveckling.

Lidköpingsgalan är ett samarbete mellan näringslivet och idrottsföreningar i Lidköping och syftet är att uppmärksamma och fira framgångsrika företag och idrottsprestationer, något som är avgörande i en region som Skaraborg. Dels i form av tillväxt och arbetstillfällen och dels för att skapa en meningsfull fritid och möjlighet att skapa föredömen för unga.

Läs mer om galan här 

Mingel på Lidköpingsgalan

Årets hållbarhetspris

Varje år delar Lidköpings kommun ut ett pris till ett företag och en förening som har gjort något särskilt för hållbar utveckling.

Priset delas ut av kommunens miljö- och klimatutskott och deras nominering av InQuire lyder:

InQuire AB levererar intelligenta logistiklösningar för förbättrad lönsamhet för kunderna och med miljöinriktning och socialt ansvarstagande. Logistiklösningarna utvecklas i nära samarbete med kunderna och ger kunderna full kontroll över sina ofta komplicerade distributionsflöden. InQuires operativa center sköter planering, övervakning och uppföljning. Det som gör InQuire AB unika i branschen är den satsning de gör tillsammans med kunderna på social hållbarhet genom initiativet ”schyssta transporter” där de erbjuder alla transportörer skandinaviska villkor oavsett vilket land de kommer ifrån. Även miljön har fått fördelar av de smart planerade transporterna. Miljön sätt nu ytterligare i fokus i år genom ett projekt som har startats för att kartlägga miljöpåverkan i logistikkedjan. 

Här hittar du övriga nominerade i samma kategori 

Katarina Strand, marknadsansvarig på InQuire, är glad och stolt när hon berättar om nomineringen:

-   Tidigare har InQuire bara varit verksamma utanför kommunen så därför känns det extra roligt att vi blir uppmärksammade bland de lokala företagen. Det känns som att vi är mer förankrade i kommunen nu och den här nomineringen ger verkligen en extra skjuts i personalens och företagets självkänsla.  

”Jag älskar mitt jobb” Priset Årets företagare till InQuire